Sponsoren

Heijmans

Heijmans is een veelzijdig bedrijf, waarin vastgoed, woningbouw, utiliteit (bouw, werktuigbouw en elektro) en infra (wegen en civiel) samenwerken. Wil jij bijdrage aan de contouren van Nederland? Kom dan werken bij Heijmans en bouw mee aan toffe projecten als woonwijken, snelwegen, universiteiten, viaducten en ziekenhuizen.

Continu

Als intermediair voor bouw en industrie zorgen wij er al meer dan 20 jaar voor dat specialisten in de bouwciviele techniekwerktuigbouwkundeelektrotechniek en installatietechniek niet alleen een (nieuwe) baan krijgen maar een echte carrière.

Bouwhuysch

De civiele techniek is een dynamische branche die continue verandert. Sinds 2010 levert bouwhuysch met veel bevlogenheid en passie trainees, aankomende projectmanagers en directeuren bij overheden, ingenieursbureau en aannemers.

Enginear

Wij zijn Enginear. Een innovatief arbeidsbemiddelingsbureau in de gebouwde omgeving die het net even anders doet dan anderen. Door jou echt te leren kennen en door ons gefundeerde carrière advies helpen we bij het vinden van de juiste match.