Sponsoren

BAM

Koninklijke BAM Groep nv ontwerpt, bouwt en onderhoudt gebouwen, woningen, en infrastructuur voor opdrachtgevers in de publieke en private sector. Dat maakt BAM een fantastische werkgever om jouw loopbaan te starten én te ontdekken waar jij energie van krijgt.

Kom jij bij BAM bouwen aan je toekomst? Dan krijg je naast een uitdagende baan ook alle ruimte om je te blijven ontwikkelen. Dat kan in de vorm van opleidingen en trainingen, maar bijvoorbeeld ook als je besluit om binnen BAM door te groeien naar een meer senior rol. Benieuwd naar alle voordelen van werken bij BAM? We gaan graag met je in gesprek!

Arcadis

De manier waarop we leven en werken is veranderd. Door onverwachte gebeurtenissen en grootschalige trends zoals verstedelijking en klimaatverandering staan gemeenschappen, steden en natuurlijke hulpbronnen wereldwijd onder druk. Als bedrijf willen we onze impact maximaliseren door de kracht van technologie en data te gebruiken om oplossingen te ontwikkelen voor de wereldwijde uitdagingen van vandaag. Daarbij richten we ons op een betere benutting van hulpbronnen, bescherming van ons milieu en de ontwikkeling van transportoplossingen en het creëren van plaatsen waar we prettig kunnen werken en leven.

Wil jij ons komen versterken?

Kistemakerbouw B.V. en Bouwbedrijf K. Entius

Kistemaker Bouw B.V. is een familiebedrijf met een lange traditie van bouwen in veel ambachtelijke disciplines. Bouwbedrijf K. Entius is een gedreven bouwbedrijf dat zich van A tot Z inzet en in nauw overleg met de klant zorg draagt voor het realiseren van een optimaal eindresultaat. Kistemaker Bouw en Bouwbedrijf K. Entius bundelen sinds 2020 hun krachten, onder het motto ‘’Samen sterker’’. Door de mix van onze expertise op het gebied van luxe vrijstaande woningen, utiliteitsgebouwen, funderingsherstel en kelderbouw hebben wij op alle vlakken wat te bieden voor onze klanten.

Heijmans

Heijmans is een veelzijdig bedrijf, waarin vastgoed, woningbouw, utiliteit (bouw, werktuigbouw en elektro) en infra (wegen en civiel) samenwerken. Wil jij bijdrage aan de contouren van Nederland? Kom dan werken bij Heijmans en bouw mee aan toffe projecten als woonwijken, snelwegen, universiteiten, viaducten en ziekenhuizen.

Enginear

Wij zijn Enginear. Een innovatief arbeidsbemiddelingsbureau in de gebouwde omgeving die het net even anders doet dan anderen. Door jou echt te leren kennen en door ons gefundeerde carrière advies helpen we bij het vinden van de juiste match.