Bouwhuysch

Nichespeler in de civiele techniek

De civiele techniek is een dynamische branche die continue verandert. Sinds 2010 levert bouwhuysch met veel bevlogenheid en passie trainees, aankomende projectmanagers en directeuren bij overheden, ingenieursbureau en aannemers. Ons op maat gemaakt trainee-ship behaalt veel succes bij de top 20 aannemers en ingenieursbureaus. Bij bouwhuysch werken meer dan 150 civieltechnische ingenieurs waarvan  50 zzp’ers, die als consultants worden ingezet op de grote infraprojecten zoals Zuidplus, Rijnlandroute. SAA, A13/A16 en de Afsluitdijk.

Voor elke fase in je carrière
bouwhuysch is het klankbord voor ingenieurs die zich willen ontwikkelen in elke fase van hun loopbaan. Elke loopbaanfase komt met andere uitdagingen. Starters denken ‘Ik kijk tijdens mijn eerste baan eens rustig rond’. Ze vergeten door alle hectiek soms dat hun tijd kostbaar is. Wij willen voorkomen dat starters jaren verspillen met een slechte eerste carrièrestap. Hiervoor hebben wij een sterk trainee-ship ontwikkeld met onze klanten. Ervaren professionals hebben weer een andere uitdagingen, zoals het vinden van de juiste balans tussen werk en gezin.

Op maat gemaakt trainee-ship
Het trainee-ship is een soort heiligdom onder afgestudeerden. Je weet in grote lijnen wel wat je wilt maar vindt het spannend om dat te gieten in een startersfunctie. Door een transparante driehoeksverhouding met onze opdrachtgevers en kandidaat creëert bouwhuysch de ruimte om een trainee-ship op maat te ontwikkelen. Dit stukje maatwerk is belangenrijk want iedere trainee is een persoonlijke starter met de bijbehorende aandacht.

Groeien in je vak maar ook als persoon?
Een specialistische technische opleiding is belangrijk, maar veel ingenieurs hebben baat bij onze trainingen in de soft skills: Hoe speel je het spel op de werkvloer? Daarom krijgen al onze werknemers de Insights-opleiding, zodat ze beter leren hoe ze het maximale uit zichzelf halen op de werkvloer maar ook in de privésfeer.

bouwhuysch
Opgericht in 2010 te Amsterdam
150 ingenieurs in dienst
2e vestiging geopend in 2017 te Dordrecht
3 weken betaald vaderschapsverlof
Lease Auto
Bovengemiddeld salaris

Interesse? Volg ons op LinkedIn, schrijf je in op de website of kom eens langs voor een kop koffie! Wij communiceren discreet, uitgesproken en met humor.

www.bouwhuysch.nl