Continu

Intermediair voor bouw en industrie

Als intermediair voor bouw en industrie zorgen wij er al meer dan 20 jaar voor dat specialisten in de bouwciviele techniekwerktuigbouwkundeelektrotechniek en installatietechniek niet alleen een (nieuwe) baan krijgen maar een echte carrière.

Dit doen we door een juiste match te maken tussen werkgever en werknemer, wanneer je op zoek bent naar een nieuwe baan. En door ondersteuning te bieden wanneer je al op je plek zit. Ook dan zijn we er voor je. Want als techneut maak jij ons land groter, sterker, slimmer, duurzamer, mooier. Daarom verdien jij meer. Jouw carrière verdient ruim baan.

Continu geeft je die ondersteuning. Jouw werkterrein is ons werkterrein. De bouw, de industrie. Wij zijn er kind aan huis en kennen iedereen. Dus of je nu wel of niet op zoek bent naar een nieuwe baan, dat maakt niet uit. Jouw carrière verdient elke dag aandacht. Laten we daar samen aan werken.

Let’s engineer your career!

 

Dienstverlening op maat

Iedere organisatie en werknemer is uniek en dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom passen wij eenvoudig onze dienstverlening aan. Zo staan wij klaar voor zowel het MKB als voor corporate accounts. En helpen wij specialisten op HBO- en WO-niveau en professionals op executive niveau.

Met onze kernactiviteit detachering zetten we altijd in op een vast dienstverband onder de naam deta-vast. Een solide basis voor een langdurige samenwerking tussen werkgever en werknemer. Wil je liever op basis van werving en selectie aan de slag of als zelfstandige de markt op? Ook dan biedt Continu volop kansen voor interessante opdrachten.

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan bij Continu voor de mogelijkheden of volg ons via LinkedinFacebook of Youtube