Enginear

Create your career

Wij zijn Enginear. Een innovatief arbeidsbemiddelingsbureau in de gebouwde omgeving die het net even anders doet dan anderen. Door jou echt te leren kennen en door ons gefundeerde carrière advies helpen we bij het vinden van de juiste match. En het vinden van die juiste match, dat doen we goed. Héél erg goed zelfs. Wij hebben namelijk het hoogste matchingspercentage in de branche en onze matches leiden bijna altijd tot een vaste aanstelling. Dit komt doordat wij geloven in het maken van bewuste carrière keuzes. Keuzes die gebaseerd zijn op kennis en ervaringen die jij tijdens je studie op doet. Vanaf jaar 1 tot en met je afstuderen, en tot in de eerste jaren van je werkende leven. Wij staan voor je klaar om samen uit te vinden waar jij energie van krijgt en goed in bent. Om ervoor te zorgen dat jij een bewuste keuze maakt voor een bedrijf die helemaal bij jou past en waar je elke dag met plezier naartoe gaat!

Die bewuste keuze kun jij alleen maken met de juiste kennis en inzichten. Wij geven trainingen en workshops bij jou op de opleiding, voorzien jou in technische bijbanen, nemen persoonlijke stijl- en drijfverentesten af en fungeren als jouw advies- en kennispartner. En nu het mooiste! Jij kunt hier als student gratis en vrijblijvend gebruik van maken. Of het nu is om even  te sparren of om jouw opties door te nemen. Wij hebben diepgaande kennis van de opleidingen en arbeidsmarkt binnen de gebouwde omgeving. Daarom kunnen wij jou toegevoegde waarde bieden aan de hand van ons unieke model, geheel aangepast om jouw situatie. Neem dus eens een kijkje op de website of neem contact op voor een vrijblijvend gesprek. We willen jou graag leren kennen!

Daarnaast vinden wij verbinding tussen studenten en het bedrijfsleven belangrijk. Vorig jaar hebben we samen met een aantal grote namen een heel vet feestje georganiseerd, hopelijk zien we jou ook bij het volgende event!  Klik hier voor de aftermovie van 2020

Website: https://enginear.nl/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/enginear/

Instagram: https://www.instagram.com/enginear.social/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC2BBhsFFaHsfhQvreeXbpWQ