Kistemakerbouw B.V.

KISTEMAKERBOUW BV

Kistemaker Bouw B.V. is een familiebedrijf met een lange traditie van bouwen in veel ambachtelijke disciplines. De kracht van Kistemaker Bouw ligt in het uitvoeren van constructiewerken uit beton en staal. Van het herstellen van een fundering of het verdiepen van een kelder, tot het renoveren van kelderstoepen-en trappen en het afbouwen en herinrichten van de gereconstrueerde ruimten.

Bouwbedrijf K. Entius B.V. heeft een lange staat van dienst in de regio Noord-Holland, wij zijn gespecialiseerd in de bouw van luxe vrijstaande woningen en utiliteitsbouw. Bouwbedrijf K. Entius is een gedreven bouwbedrijf dat zich van A tot Z inzet en in nauw overleg met de klant zorg draagt voor het realiseren van een optimaal eindresultaat. Zowel Kistemaker Bouw als Bouwbedrijf K. Entius werken vrijwel volledig met eigen medewerkers. Specialisten op hun eigen vakgebied, die tegelijkertijd gewend zijn om multidisciplinair te werken. Met veel disciplines in eigen huis zijn wij in staat alle cruciale delen van een project in eigen beheer uit te voeren.

Kistemaker Bouw en Bouwbedrijf K. Entius bundelen sinds 2020 hun krachten, onder het motto ‘’Samen sterker’’. Door de mix van onze expertise op het gebied van luxe vrijstaande woningen, utiliteitsgebouwen, funderingsherstel en kelderbouw hebben wij op alle vlakken wat te bieden voor onze klanten.