Voordelen voor leden

Door het organiseren van netwerkborrels en een bedrijvendag. Door deze dagen komen alle leerlingen en leraren met elkaar in contact binnen de opleiding. Op deze manier begin je een netwerk op te bouwen voor later en kan je sneller aan een stageplek komen of een baan.

BUILD organiseert meerdere reizen en excursies per jaar. Sommige daarvan zijn in samenwerking met de HvA en andere zijn alleen van ASV Build. Zo is er voor de eerstejaars de Maastrichtreis, dit is een leerzame maar ook hele gezellige reis. Ook worden er meerdere werkveld bezoeken georganiseerd zodat je ziet hoe de stof die je leert wordt toegepast op de werkvloer.

Eens per blok wordt er een borrel georganiseerd met daarnaast andere feesten en evenementen. Tijdens de borrel kan je een groot netwerk opbouwen door met studenten van elke jaar laag en leraren te praten. Naast dat de borrels dus nuttig zijn is het ook nog eens heel erg gezellig. Ook worden er vaak feesten georganiseerd met andere studieverenigingen zoals bijvoorbeeld een kerstgala.